Opstijgplaatsen

BALLONVAART BRABANT

Droomt u nou ook al zo lang over een ballonvaart boven Brabant? Of wilt u met een ballonvaart boven Brabant misschien het genot van eerdere vaarten herbeleven? In beide en alle andere gevallen bent u van harte welkom bij Roza Ballonvaarten.

Uw ballonvaart boven Brabant begint altijd in de buurt van een van de grote steden van Brabant. Roza Ballonvaarten heeft namelijk verschillende opstijgplaatsen. Zo kunnen we onze passagiers letterlijk en figuurlijk tegemoet komen. Tot onze vaste opstijgplaatsen behoren onder andere Waalwijk, Tilburg, Breda ’en s Hertogenbosch. In goed overleg zijn bovendien ook allerlei andere opstapplaatsen mogelijk.

Waar ga je heen?

DE KOERS

Zo kunt u met de keuze van het vertrekpunt ook richting geven aan wat u te zien krijgt als de ballon eenmaal de lucht in is. De wind is natuurlijk de allesbepalende factor voor het schouwspel dat uiteindelijk onder de ballon zal passeren. Deze wind zal u en uw medepassagiers misschien wel meenemen over die plekjes die u in gedachten had, of u verassen met een ander uitzicht daar ver beneden de ballonmand.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact