Opstijgplaatsen

BALLONVAART OOSTERHOUT

Een Ballonvaart boven Oosterhout met Roza Ballonvaarten is een ervaring om nooit te vergeten. Bekijk het prachtige Slotpark van bovenaf, of met wat geluk het dak van uw eigen huis. Ervaar met eigen ogen dat de mensen beneden steeds kleiner worden en dat de wereld écht rond is. Ballonvaren is niet iets wat u iedere week doet. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en prachtige herinnering.

Waar ga je heen?

DE KOERS

Opstijgen vanaf het Slotpark, de tuin waar het gemeentehuis staat. Zie de Slotjes, waaronder Slotje Borsele, Slotje Beveren, Slotje Limburg, Slotje Brakestein en Slotje De Blauwe Camer. Afhankelijk hoe de wind waait ziet u het Nationaal Park De Biesbosch, de stad Breda of de vele dorpen van de Langstraat en natuurlijk Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. U weet pas waar u naar toe vaart als u in de lucht bent, waar zal de ballon landen?

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact