Opstijgplaatsen

BALLONVAART BREDA

Een ballonvaart boven Breda is een unieke manier om deze Brabantse stad te ervaren. Roza Ballonvaarten biedt u dé ultieme kijk over de stad van de Grote Markt, de Singels, het Valkenburgpark en nog zoveel meer. Een ballonvaart met Roza Ballonvaarten boven Breda is gegarandeerd een succesvaart dankzij ruim een kwart eeuw aan ervaring met het ballonvaren en de omgeving.

De jarenlange ervaring maakt het verschil bij Roza Ballonvaarten want die zorgt ervoor dat u een ontspannen avontuur beleeft. Wij kennen in de omgeving de juiste landingsplaatsen en opstijgplaatsen en we regelen vergunningen en toestemming met alle betrokkenen. Ons grondteam brengt niet alleen een mooie ballon in gereedheid. Dit team brengt ook vertrouwen en rust bij passagiers. Zo doet Roza Ballonvaarten er alles aan om passagiers te laten doen waarvoor ze gekomen zijn: genieten.

Waar ga je heen?

DE KOERS

Passagiers zullen vervolgens een prachtige ballonvaart boven Breda beleven. Bovendien volgt afhankelijk van de wind een vlucht boven verschillende plaatsen in de omgeving als Prinsenbeek, Terheijden, Dorst, Etten-Leur, Chaam, Bavel, oosterhout, Made en/of Zevenbergen.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact