Opstijgplaatsen

BALLONVAART WAALWIJK

Een Ballonvaart boven Waalwijk met Roza Ballonvaarten is een avontuur om nooit te vergeten. Met ruim een kwart eeuw ervaring in deze bijzondere vorm van luchtvaart kan Roza Ballonvaarten u een prachtige reis garanderen.

Tijdens de ballonvaart boven Waalwijk kijkt u in alle rust tot voorbij de horizon en kijkt u met heel misschien wel een beetje spanning naar beneden. Herken dan van bovenaf bijvoorbeeld het voetbalstadion, of met wat geluk het dak van uw eigen huis. In de ballon kan het rustgevend stil zijn en dat maakt het suizen van de snelweg A59 voor sommige passagiers tot muziek.

Waar ga je heen?

DE KOERS

De wind is allesbepalend voor de koers van de ballonvaart boven Waalwijk, en de wind zal dan ook bepalen welk deel van de levensechte landkaart passagiers nog meer te zien krijgen. De wind bracht onze ballon vanuit Waalwijk tijdens eerdere vluchten al boven Drunen, Capelle, Dongen, ’s Gravenmoer, Waspik, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Udenhout, vlijmen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Heusden en vele andere plaatsen.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact