Opstijgplaatsen

BALLONVAART TILBURG

Een Ballonvaart boven Tilburg met Roza Ballonvaarten levert passagiers een onvergetelijk avontuur. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in deze unieke vorm van luchtvaart is Roza Ballonvaarten hét aangewezen bedrijf dat u een prachtige belevenis kan garanderen.

Tijdens de ballonvaart Tilburg kijkt u in alle rust tot de horizon en kijkt u mogelijk ook met een sprankje spanning recht naar beneden. Onze ervaren ballonvaarder weet mensen daarbij altijd op hun gemak te stellen. Hoog boven Tilburg bevindt u zich dan in alle rust van de mand, terwijl het beneden op straat en in de stad een drukte van jewelste is. Zie dan de mensen lopen over de Heuvel en de heuvelstraat, herken het voetbalstadion, het stadhuis en de bootjes in het Wilhelminakanaal.

Waar ga je heen?

DE KOERS

De wind is doorslaggevend voor de koers van de ballonvaart over Tilburg, en de wind zal dan ook bepalen welk deel van de levensechte landkaart de mensen vanuit de mand nog meer te zien krijgen. De wind bracht onze ballon vanuit Tilburg tijdens eerdere vluchten al boven Dongen, ’s Gravenmoer, Waspik, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Udenhout, Oosterhout, Raamsdonksveer, Heusden, Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Gilze en vele ander plaatsen.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact