Opstijgplaatsen

BALLONVAART GEERTRUIDENBERG

Een ballonvaart boven Geertruidenberg is een unieke manier om de oude vestingstad van een andere kant te bekijken. Met prachtig uitzicht over het Nationaal Park De Biesbosch is een ballonvaart boven Geertruidenberg een ervaring om nooit te vergeten.

Door onze jarenlange ervaring zorgen we dat u een ontspannen avontuur beleeft. Wij kennen in de omgeving de juiste landingsplaatsen en opstijgplaatsen en we regelen vergunningen en toestemming met alle betrokkenen. Roza Ballonvaarten er alles aan om passagiers te laten doen waarvoor ze gekomen zijn: genieten.

Waar ga je heen?

DE KOERS

Opstijgen vanaf een oude vestingstad, gelegen aan de rivier de Donge. Als de ballon opstijgt heeft u een mooi uitzicht over het Nationaal Park De Biesbosch. Geertruidenberg is één van de vele plaatsen van de Langstraat. U zult de typische schuine langgevel boerderijen kunnen zien, alsook het Halve Zolenlijntje, waar vroeger de trein liep van Lage Zwaluwe naar ’s-Hertogenbosch en momenteel fietspad is. Boek een ballonvaart en ervaar zelf het uitzicht.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact