Opstijgplaatsen

BALLONVAART
DEN BOSCH

Een ballonvaart boven Den Bosch is de ultieme manier om deze prachtige stad te beleven. Roza Ballonvaarten biedt u een unieke kijk over de stad van de Sint Janskathedraal. Een ballonvaart boven Den Bosch met Roza Ballonvaarten is gegarandeerd een succes dankzij vele tientallen jaren aan ervaring met de luchtballon en de omgeving.

De ervaring telt bij Roza Ballonvaarten want dat zorgt ervoor dat u een ontspannen avontuur kunt beleven. Wij weten de juiste opstijgplaatsen en landingsplaatsen in de omgeving en regelen de toestemming en vergunningen met betrokkenen. De geoliede machine van het grondteam brengt passagiers voor vertrek vertrouwen en rust, en het brengt natuurlijk een mooie ballon in gereedheid. Zo doen wij er alles aan om passagiers te laten doen waarvoor ze bedoeld zijn: genieten.

Waar ga je heen?

DE KOERS

U en uw familie, vrienden en/of collega’s zullen een prachtige ballonvaart boven Den Bosch ervaren. Een vlucht met uitzicht op het historische centrum, de Sint Janskathedraal en vast nog meer dingen die u aanspreken. Afhankelijk van de wind zien we dan ook plaatsen in de omgeving als Aalburg, Drunen, Oisterwijk, Boxtel, Vught, Schijndel, Veghel, Uden en Oss.

Onvergetelijke ballonvaart

STAP AAN BOORD

Wilt u een ballonvaart boeken? Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct met ons een datum af te spreken voor uw onvergetelijke ballonvaart.

We zien u graag aan boord van onze kleurrijke ballon!

contact